Not known Facts About واکسن آنفولانزا
Not known Facts About واکسن آنفولانزا
Blog Article
دکتر مقدم با بیان اینکه این واکسن تنها از ابتلا به آنفلوانزا پیشگیری میکند و در مقابل ویروسهای دیگر اثری ندارد، تصریح کرد: بهترین زمان تزریق این واکسن از شروع فصل آنفلوانزا یعنی اواخر شهریورماه است و در صورت تاخیر، هر زمان می توان تزریق کرد.
علاوه بر واکسن، برای جلوگیری از آنفولانزا توصیه میکنیم موارد زیر را رعایت کنید:
واکسن آنفولانزا یکی از انواع واکسنهای تولید شده میباشد که بدن را در مقابل ابتلا به آنفولانزا محافظت میکند.
آیا واکسن آنفلوآنزا میتواند با کووید-۱۹مقابله کند؟ ویروس کرونا با ویروس آنفلوآنزا متفاوت است. بنابراین، واکسن آنفولانزا نمیتواند از ابتلا به کووید-۱۹ جلوگیری کند.
استراحت و مصرف مایعات را فراموش نکنید و درصورتیکه علائمی مانند تبولرز، تنگینفس و اسهال و استفراغ دارید حتماً با پزشک صحبت کنید. در سامانه دکترساینا میتوانید بدون اتلاف وقت و بدون نیاز به مراجعه حضوری، مشاوره آنلاین پزشکی دریافت کنید.
لازم به ذکر است که دریافت واکسن آنفولانزا در ماه آذر نیز ایراد و مشکلی در روند درمان ایجاد نمیکند اما بهتر است برای دریافت واکسن آنفولانزا زودتر اقدام کنید.
یکی از ویژگیهای سویههای ویروسی که باعث آنفولانزای فصلی میشوند، توانایی زیاد جهش هستند، یعنی در سطح ژنتیکی تغییر میکنند.
این بیماری که یک بیماری ویروسی و جهش یافته تلقی میشود، از راههای آنفولانزا اسهال مختلفی میتواند به بدن انسان سرایت کند و او را بیمار گرداند.
وی در پاسخ به پرسش دیگری که آیا تزریق همزمان واکسن کرونا و آنفلوآنزا امکان پذیر است، گفت: اگرچه تزریق همزمان واکسن آنفلوانزا و کرونا منعی ندارد ولی باتوجه به احتمال بروز عوارض خفیفی مانند تب یا بدن درد در یک یا دو روز نخست پس از تزریق این واکسنها، به جهت اطلاع از اینکه عارضه ایجاد شده مربوط به کدام واکسن است، بهتر است این دو واکسن با فاصله یک هفته از هم تزریق شوند.
به لطف واکسیناسیون، از بیماریهای شدید و عوارض جلوگیری میشود. محافظت از واکسن بین ۷۰-۹۰٪ است. افرادی که ابتدا باید واکسینه شوند:
امکانات موجود در شعبات فروشگاه زنجیره ای هایپرفامیلی در خراسان رضوی
مصرف مایعات فراوان و استراحت کافی بخش مهمی از برنامهی درمانی آنفولانزا است. در موارد خفیف ابتلا به آنفولانزا، استراحت و نوشیدن مایعات کافی بسیار مؤثر است؛ اما درصورتیکه به عفونت شدید آنفولانزا مبتلا شوید، ممکن است داروهای ضدویروس برای شما تجویز شود.
اما نباید نگران عوارض خطرناک تری باشید، زیرا در واکسن آنفولانزا، ویروس های مرده از این بیماری وجود داشته و نمیتواند برای شما عوارض حادی ایجاد کند.
علائم آلرژی معمولا مزمنتر هستند و شامل عطسه، سرفه، خارش بینی، چشمها، دهان یا گوش و آبریزش بینی میشوند.